Bankopojištění budí pozornost regulátorů - Veselý, Karel
Rozmanitosť bankopoistenia, ktoré môže mať v jednotlivých európskych krajinách rozdielne podoby. Upozornenie na niektoré špecifické riziká z pohľadu klienta. Konkrétne produkty bankopoistenia pre retailových klientov.