Proč je důležitá maturita procesů ve společnosti - Faber, Petr
Podľa správy State of Process Orchestration z roku 2023 zistilo 72 percent organizácií, že ich kritické procesy sú stále zložitejšie na údržbu. Hlavným dôvodom je nutnosť pokrývať viac IT systémov a zvýšená potreba procesnej orchestrácie naprieč týmito systémami. Modernizácia IT prostredníctvom BPM (Business Process Management). Získanie business pridanej hodnoty pomocou automatizácie. Inovácie v Camunda procesnej platforme - motor pre vývojárov a akcelerácia riešení.