Pracovné cesty v daňových súvislostiach - Brnová, Miroslava
Cestovné náhrady vyplácané zamestnávateľom pre zamestnanca vyslaného na pracovnú cestu. Cestovné náhrady a ich daňové posúdenie na strane zamestnanca. Cestovné náhrady a ich daňové posúdenie na strane zamestnávateľa. Cestovné náhrady podnikateľa.