Aktuálny vývoj požiadaviek pri vykazovaní udržateľnosti podnikateľov na úrovni EÚ - Pakšiová, Renáta, 1974-
Aktuálne výzvy vo vykazovaní podnikateľov v blízkej dobe. Novoprijatá smernica EÚ v oblasti podnikového vykazovania udržateľnosti CSRD - Corporate Sustainability Reporting Directive, ktorá bola prijatá v decembri 2022 a je účinná od 5. januára 2023 v európskom priestore.