Daňové priznanie, účtovná závierka a transferová dokumentácia subjektov verejnej správy a územnej samosprávy - Brániková, Mária
Podávanie daňového priznania a tlačivá na jeho podanie. Platenie preddavkov na daň v roku 2024. Účtovná závierka. Účtovníctvo v roku 2023. Transferové oceňovanie - novelizácia od roku 2023. Ekonomické a personálne prepojenie. Inak prepojená osoba alebo subjekt. Kontrolovaná transakcia a významná kontrolovaná transakcia. Usmernenie MF SR k obsahu dokumentácie. Povinnosť uchovávania dokumentácie.