Spotreba pohonných látok - spôsoby uplatnenia v daňových výdavkoch - Vanková, Lucia
Určenie spotreby pohonných látok ako paušálnych výdavkov podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a tiež určenie spotreby pri elektromobiloch.