Postupy účtovania pre obce a ROPO od 1. januára 2024 - Macháčová, Tatiana
Ministerstvo financií SR vydalo 7. decembra 2023 opatrenie č. MF/014915/2023-361, ktorým sa od 1. januára 2024 mení a dopĺňa opatrenie MF SR zo dňa 12. decembra 2022 č. MF/014454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre obce, VÚC a nimi zriadené RO a PO. V príspevku sa rozoberajú zmeny v jednotlivých paragrafoch.