Analysis of the Number of People Employed in Research and Development in the Countries of the European Union in the Period 2011 – 2020 - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Zisťovanie, ako je na tom zamestnanosť vo výskume a vývoji v krajinách EÚ a aké zmeny nastali medzi rokmi 2011 a 2020.