Uzbek-Russian Relations: Debt Relief (Case Study) - Kromková, Júlia, 1998-
Skúmanie dynamiky bilaterálnych vzťahov Uzbekistanu a Ruska. Existujúca spolupráca a potenciálne oblasti na zlepšenie a budúci rozvoj vzťahov. Limity a ohrozenia prehlbovania bilaterálnej spolupráce.