Forma štátu Slovenskej republiky - Chovanec, Jaroslav
Definovanie a zhodnotenie obsahu formy štátu ako zložitého štátoprávneho pojmu, skladajúceho sa z troch relatívne samostatných pojmov (formy vlády, formy štátneho zriadenia a štátneho režimu, resp. i politického režimu).