Systém duálneho vzdelávania - Bretz, Patrik
Doterajšie poznatky a vedomosti pri realizácii praktického vyučovania so systémom duálneho vzdelávania a bez neho v inštitúciách na Slovensku. Súčasný trend a spokojnosť zamestnávateľov so zavedeným systémom. Výhody a nevýhody systému duálneho vzdelávania pre zamestnávateľov.