The Impact of Globalization on Economic Growth in Transition Countries - Pejović, Bojan
Vplyv ekonomických, sociálnych a politických zložiek globalizácie na hrubý domáci produkt tranzitívnych sa krajín. Dostupné údaje od roku 1995 do roku 2018 boli analyzované pre dve skupiny európskych tranzitívnych krajín, rozdelené podľa geografických kritérií na krajiny s prechodným západom (WT) a krajiny s prechodným východom (ET).