Organic Agriculture in the Slovak Republic: Efficiency of Legislation and Its Impact on the Economy - Gubina, Ganna
V príspevku autorka uvádza chronologický rozbor zmien v legislatíve o ekologickom poľnohospodárstve. Vyzdvihuje pozitíva i negatíva každého zo zákonov. Autorka predstavuje aj tabuľku vplyvov legislatívy ekologického poľnohospodárstva v Slovenskej republike na jej ekonomiku. Následne prezentuje systém orgánov zodpovedných za ekologické poľnohospodárstvo s analýzou racionality a efektívnosti.