Trend v péči o zdraví: od hašení požáru k řízení odolnosti - Kazdová, Alena
Psychiatrička a psychoterapeutka Jana Peclová sa spolu s ergonómom a fyzioterapeutom Tomášom Mixom zaoberajú starostlivosťou o duševné a telesné zdravie na pracovisku. Ich náplňou práce je spoločná ponuka svojich expertných služieb firmám, pretože sa domnievajú, že komplexný prístup k duševnému i telesnému zdraviu prispieva k tomu, aby podniky mali zdravých, výkonných a spokojných zamestnancov. Firmám to prináša zníženie práce neschopnosti a fluktuáciu.