Jsme fér? Jaká je realita zeměstnávání v českých firmách? - Sovová, Lenka
Termín diverzita a inklúzia je v poslednej dobe často skloňovaný a mnohými spločnosťami deklarovaný ako dôležitá súčasť firemných hodnôt. Aká je ale realita vo vnútri firiem? Výsledky prieskumu, ktorý skúmal, ako často je zameranie na tieto témy skutočným DNA organizácie, a v koľkých prípadoch končí ako populárna fráza na webe a sociálnych sieťach firmy pre zlepšenie firemnej značky.