Úprava rodičovských práv a povinností v mediácii: informovaný učiteľ, riaditeľ školy a jeho reflektovanie témy - Švehláková, Bronislava
Rozvod manželov, resp. rozchod partnerov je ťažká skúsenosť pre celú rodinu, deti nevynímajúc. Informovaný učiteľ môže byť pre žiaka v školskom prostredí výraznou pomocou. Vysvetlenie, čo ponúka dohoda o úprave rodičovských práv a povinností v mediácii, ktorá prináša bezpečné prostredie na komunikáciu, zmiernenie konfliktu, spoločné rozhodovanie a emocionálnu podporu.