Výkladové oznámenie Európskej komisie k iným ako nadlimitným zákazkám - Hudec, Branislav
Najbližšie obdobie nás čakajú zásadné zmeny v národnej legislatíve verejného obstarávania. Do medzirezortného pripomienkového konania bol daný návrh nového zákona o mimoriadnych opatreniach pre strategické investície a pre výstavbu transeurópskej dopravnej siete, ktorý mení aj zákon č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len "ZVO"), a plánovaná je aj priama novela ZVO, ktorá okrem výkonu dohľadu/kontroly zásadným spôsobom upraví aj pravidlá pre iné ako nadlimitné zákazky.