Príručka k finančnej kontrole s rizikovo orientovaným prístupom - riziková kontrola verejného obstarávania - Tkáč, Juraj
V rámci dokumentov Operačného programu Slovensko bola 5. októbra 2023 zverejnená Príručka k finančnej kontrole s rizikovo orientovaným prístupom (dostupná na: < https://eurofondy.gov.sk/dokumenty-a-publikacie/metodicke-dokumenty/>). Predmetná príručka obsahuje okrem iného kapitolu 2.6 Rizikovo orientovaný prístup pre výkon finančnej kontroly verejného obstarávania.