Uplatňovanie princípov spoločensky zodpovedného podnikania v podmienkach MSP - Križo, Pavol
Problematika spoločensky zodpovedného podnikania (CSR). Snaha o celostný pohľad na podstatné aspekty spoločenskej zodpovednosti, ktoré by umožnili systematické riadenie v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Norma ISO 26000 ako základný systémový rámec, ktorá obsahuje medzinárodne uznaný súbor dobrej praxe v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Princípy spoločensky zodpovedného podnikania. Aplikácia princípov spoločensky zodpovedného podnikania v podmienkach malého a stredného podniku.