Immediate Impact of Various Breathing Modes on Short-Term Local Muscular Endurance Performance and Physiological Responses - Lörinczi, František
Skúmanie okamžitých účinkov rôznych režimov dýchania na krátkodobú lokálnu svalovú vytrvalosť (SLMEP) a fyziologické reakcie - experimentálna štúdia.