Challenges in the CSR - Competitiveness Relationship Based on the Literature - Reisinger, Adrienn
Skúmanie, prečo neexistuje konzistentná odpoveď v domácej ani v medzinárodnej literatúre na vzťah medzi spoločensky zodpovedným podnikaním a konkurencieschopnosťou a dôvody, ktoré sú za tým. Táto téma je prítomná v medzinárodnej literatúre od 70. rokov 20. storočia a v Maďarsku sa do popredia dostala v posledných 15 rokoch. Koncept spoločenskej zodpovednosti a konkurencieschopnosti podnikov. Výskum vzťahu medzi CSR a konkurencieschopnosťou podnikov - dôvody, prečo neexistuje konsenzus.