Ako monitorovať zamestnancov v súlade so Zákonníkom práce a GDPR - Žuľová, Jana
Inštalácia kamerového systému predstavuje jeden z najčastejšie využívaných spôsobov na zabezpečenie ochrany majetku, zdravia, osôb nachádzajúcich sa v monitorovaných priestoroch. Neraz je však kamerový systém využívaný aj na kontrolu zamestnancov. Aké povinnosti má zamestnávateľ v tomto smere?