Generácia Z mení pracovné návyky - Alenová, Gabriela
Aký bol rok 2023 z pohľadu personálnych agentúr a aký vývoj očkákávajú personalisti v roku 2024. Najväčšie výzvy, s ktorými sa budú musieť zamestnávatelia popasovať v nadchádzajúcom období, budú podľa členov Asociácie personálnych agentúr Slovenska súvisieť s nedostatkom uchádzačov na pracovnom trhu, ale aj s novými technológiami a odlišnými názormi nastupujúcej mladej generácie.