Obľúbená čokoláda bude drahšia - Hubinská, Veronika
Väčšina celosvetovej produkcie kakaa pochádza z afrických štátov. Tie sa musia pasovať s nepriaznivým počasím, čo negatívne zasahuje úrodu. Cukrovinky tak môžu zdražieť ešte o niekoľko percent.