Nové trendy e-commerce pre rok 2024 - Alenová, Gabriela
Využívanie moderných technológií a čarz vysoký dopyt spotrebiteľov nútia e-shopy neustále zefektívňovať svoje procesy a ponúkať čoraz komplexnejšie služby.