Starostlivosť o dieťa - vylúčenie povinnosti platiť poistné - Matlovičová, Iveta
Od 1. 1. 2024 nadobúda účinnosť novela č. 210/2023 Z. z. zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, ktorá opätovne mení právnu úpravu vylúčenia povinnosti platiť poistné. Aké to prináša dopady na vykazovanie poistného na sociálne poistenie?