Ošiaľ pred vianocami zaťažil planétu - Alenová, Gabriela
Online nakupovanie je čoraz obľúbenejšie. Podľa prieskumu spoločnosti Nielsen pre Packetu v e-shopoch aspoň raz za štvrť roka nakupuje takmer 80 percent mladých do 34 rokov a presne polovica Slovákov tak robí minimálne sedemkrát ročne. Najmä mladých ľudí však čoraz viac začína zaujímať aj ekologická stopa ich nákupov. Znížiť ju môžu nielen e-shopy a doručovacie spoločnosti, ale aj samotní zákazníci.