Rekreačné príspevky na prelome rokov - Sýkora, Jozef
Nárok na príspevok na rekreáciu pre zamestnancov v zmysle ustanovení § 152a zákona č. 311/ Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov a Usmernenia Finančnej správy Slovenskej republiky. Aplikovanie ustanovení zákona do praxe na prelome kalendárnych rokov 2023 a 2024.