Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2023 - Gášpárová, Eva
Veľkostná skupina účtovnej jednotky a špecifiká účtovania. Činnosti pred uzavretím účtovných kníh. Účtovanie závierkových a upravujúcich závierkových účtovných prípadov. Zistenie výsledku hospodárenia. Splatná a odložená daň z príjmov. Uzatvorenie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky s komplexným príkladom. Poznámky k mikro účtovnej závierke za rok 2023.