The Framework Features of the EU Manufacturing Industry - Fifeková, Elena
Základný rámec príspevku je venovaný priemyselnej výrobe, jej postaveniu v hospodárstve EÚ a jej krajín a úzkym miestam jej rozvoja v kontexte meniacich sa podmienok a globálnych výziev, ktoré sú spojené hlavne s klimatickými a energetickými rizikami. Problémom pre hlbšiu analýzu je dostupnosť aktuálnych údajov v odvetvovom členení a taktiež ich agregácia predovšetkým vo vzťahu k udržateľnému rozvoju.