The Role of Intangible Capital Investment and Intangible Assets in Improving Competitiveness - Csath, Magdolna
Skúmanie podmienok pre zlepšenie konkurencieschopnosti v Maďarsku vo vzťahu k nehmotným aktívam a kapitálovým investíciám. Diskusia o prepojení medzi produktivitou, ako základom konkurencieschopnosti, a investíciami do nehmotného kapitálu. Prezentované vzťahy naznačujú, že vyššie úrovne nehmotných aktív a kapitálových investícií by mohli prispieť k zlepšeniu produktivity a konkurencieschopnosti maďarského hospodárstva.