Impact of Foreign Direct Investment on Economic Growth in the Zilina Region - Hvolková, Lenka
Mnohé štúdie sa zamerali na overenie vzťahu PZI a ekonomického rastu, preto je tento článok zameraný aj na overenie vplyvu PZI na ekonomický rast vybraného regiónu SR – Žilinského kraja – meraného prostredníctvom hodnoty hrubého domáceho produktu (HDP) vytvoreného v tomto regióne, produktivity práce a nezamestnanosti.