Unlocking the Secrets of Crowdfunding Success: a Comprehensive Analysis of Key Determinants - Senci, Matúš
Cieľom práce je nájsť determinanty, ktoré podmieňujú úspešnosť crowdfundingových kampaní a následne vyhodnotiť vplyv jednotlivých determinantov.