Analysis of Shared Transportation Platforms in Terms of Economic and Environmental Factors - Juračka, Denis
Štúdia sa zaoberá výnosnosťou a ziskovosťou zdieľaných prepravných platforiem, konkrétne platforiem Bolt Services SK, Uber Slovakia, Wolt Slovakia a Bistro Slovakia na území Slovenskej republiky. Štúdia následne odhaľuje, aké ekonomické a environmentálne výhody môže systém zdieľanej dopravy priniesť.