Poukazy z pohľadu zákona o DPH – v príkladoch z praxe - Böszörményi, Jana
Dodanie tovaru a služby pri poukaze. Jednoúčelový a viacúčelový poukaz. Uplatňovanie DPH pri poukazoch. Základ dane pri dodaní tovaru alebo služby pri použití viacúčelového poukazu. Vrátenie tovaru pri uplatnení viacúčelového poukazu a vrátenie viacúčelového poukazu, ak nedošlo k dodaniu tovaru alebo služby.