Peňažný denník a ako s ním pracovať - Marková, Jana
Jednoduché účtovníctvo – základné princípy vedenia. Peňažný denník a jeho základné časti – otvorenie peňažného denníka, časti peňažného denníka, príjmy a výdavky. Peňažný denník a účtovná závierka – uzávierkové účtovné operácie.