Premeny obchodných spoločností po novom - Boráková, Lucia
Významné zmeny, ktoré prináša nová právna úprava. Pojem premena obchodnej spoločnosti. Cezhraničná zmena právnej formy a kedy je premena obchodnej spoločnosti vylúčená. Povinnosť vypracovania projektu premeny. Premena obchodnej spoločnosti s ručením obmedzeným. Účasť zamestnancov pri cezhraničnej premene a zmene právnej formy.