Daňový bonus na vyživované dieťa v daňovom priznaní pri uplatnení § 33 ods. 8 zákona o dani z príjmov - Gášpárová, Eva
Daňové priznanie a podmienky na uplatnenie daňového bonusu na vyživované dieťa podľa zákona o dani z príjmov, s názornými príkladmi a ukážkami. Suma daňového bonusu od 1. 1. 2023 do 31. 12. 2024 podľa prechodného ustanovenia.