Nové obchodní modely bankovního světa - Erben, Lukáš
Bankové služby sú pre fungovanie súčasného sveta nenahraditeľné, klasický obchodný model bankového sveta bol ale plne komoditizovaný. Len tí, ktorí dokážu uviesť do života nové obchodné modely, dosiahnu zásadné posuny a zmeny. Digitalizácia bánk. Investície bánk do digitalizácie a ich návratnosť.