Spolupráce bank a fintechů aneb jak to vidí fintechy - Machač, Ondřej
Fintechový priemysel v Českej republike prechádza významným vývojom a rýchlym rastom. Jedným z kľúčových faktorov tohoto rastu je spolupráca medzi fintechmi a tradičnými bankami. Aký je aktuálny stav tejto spolupráce a aké sú očakávania fintechov?