Nezdaniteľná časť základu dane na manžela (manželku) - Repáčová, Jana
Nárok na nezdaniteľnú časť základu dane (NČZD) na manžela (manželku). Suma nezdaniteľnej časti základu dane na manžela (manželku) a vlastný príjem manžela (manželky). Výpočet nezdaniteľnej časti základu dane na manželku. Spoločná domácnosť podľa zákona a Občianskeho zákonníka. Starostlivosť o vyživované maloleté dieťa a podmienka riadnej starostlivosti o dieťa.