Zmeny v spôsobe registrácií prvozápisu s. r. o. od 1. 11. 2023 - Mičudová, Tatiana
Dňa 20. 6. 2023 NR SR prijala zákon č. 268/2023 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 530/2003 Z. z. o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 346/2018 Z. z. o registri mimovládnych neziskových organizácií a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. („Novela zákona o obchodnom registri“). Založenie s. r. o. a zápis s. r. o. do obchodného registra. Vyhláška Ministerstva spravodlivosti SR zo dňa 4. 10. 2023.