Vklad prostriedkov obce do základného imania súkromnej obchodnej spoločnosti - Siminská, Eva
V tomto príspevku autorka informuje o niekoľkých možnostiach vkladu obce do súkromnej obchodnej spoločnosti v prípade, že by tento vklad mohol predstavovať štátnu pomoc.