Pravidlá výpočtu predpokladanej hodnoty zákazky - Scheberová, Magdaléna
V nasledujúcom príspevku sa autorka venuje téme výpočtu predpokladanej hodnoty zákazky vo verejnom obstarávaní, pričom sa zameria na pravidlá výpočtu predpokladanej hodnoty.