Management Capabilities and Personal Safety of Employees in Federal Road Safety Corps (FRSC), Lagos State - Ogunkoya, Olufemi Adewale
Preskúmanie manažérskej úlohy v oblasti bezpečnosti zamestnancov a tiež preskúmanie vplyvu angažovanosti zamestnancov na osobnú bezpečnosť pomocou Federálneho zboru pre bezpečnosť cestnej premávky (FRSC).