Leveraging Competitive Strategies on Business Outcomes Post-covid-19 Pandemic: Empirical Investigation from Africa - Olubiyi, Timilehin Olasoji
Nový koronavírus poškodil globálnu ekonomiku a obchodné výsledky, spôsobil nízku ziskovosť, slabý predaj a slabý podiel na trhu, vrátane intenzívnej konkurencie. Účinky konkurenčných stratégií na obchodné výsledky vybraných spoločností so spotrebným tovarom, kótovaných v Nigérii, v najľudnatejšej a najväčšej ekonomike Afriky.