Aligned Economic Cycle of Global Economies - Vozár, Martin
Vplyv jednotlivých finančných kríz na zosúladenie ekonomického cyklu, ako aj na prirodzene rastúcu koreláciu medzi navzájom sa ovplyvňujúcimi ekonomikami.