Manažment ľudských zdrojov v ére digitalizácie - Olexová, Cecília, 1976-
Umelá inteligencia umožňuje v dnešnej dobe uľahčiť prácu aj manažmentu ľudských zdrojov, napr. zvýšiť efektivitu práce, znižovať administratívu a náklady, poskytnúť relevantné personálne údaje manažérom v reálnom čase, ktoré im umožnia lepšie sa rozhodnúť v aktuálnych potrebách, či sieťovať zamestnancov vo vnútri organizácie. Približujeme vám nástroje a aplikácie, ktoré sa dajú v HR využívať.