Influence of Demonetization on Various Sectors of the Indian Economy - Prasad, Anita
India demonetizovala menu v novembri 2016 a zrušila 86,9 percenta meny v obehu. Táto politika narušila väčšinu ekonomických aktivít, pretože India bola prevažne hotovostnou ekonomikou. Rozbor vplyvu demonetizácie na neformálny-formálny sektor a indické akciové trhy, kde investície odrážajú dôveru investorov. Poznanie užitočnosti demonetizácie pri šírení digitalizácie.