The Business Environment in Slovakia from the Point of View of the Death of Enterprises - Vojtková, Mária, 1966-
Modelovanie; kvantifikovanie efektu zániku podnikateľských subjektov na Slovensku v rokoch 2019 a 2020 a vybrané faktory. Zisťovanie, ktorý z vybraných faktorov (právna forma podniku; veľkostná skupina podľa priemerného evidenčného počtu zamestnancov; región; hospodárska činnosť, vykonávaná podnikom) najviac ovplyvnila zánik podnikov v období pred a počas pandémie, čo nám umožnilo určiť najviac a najmenej ohrozené kategórie podnikov.